Wallen Escape Room

De Wallen Escape Room! Ontsnap jij uit de peeskamer?

De leukste en spannendste Escape Room op dit moment ga je vinden op de wallen, de Wallen Escape Room! Een uitdagende ervaring vol met spanning, teamwork en de benodigde adrenaline. Bent jij scherp genoeg om uit de Red Light District Escape Room te ontsnappen? Trotseer alle obstakels, boobytraps, geheimzinnigheden en verrassingen! Ontdek de vernieuwde Wallen Escape Room nu bij Original Tours & Events in Amsterdam! Gelegen op slechts twee minuten vanaf centraal station.

Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Dan gaan jullie een speciaal ontwikkelde ruimte betreden. De zogenoemde Wallen Escape Room sluit zodra jullie de ruimte betreden. Als je ”opgesloten” zit start de klok en begint de escape fase. Jullie hebben namelijk 60 hele minuten de tijd om ervoor te zorgen dat je kan ontspannen uit deze ruimte. Gedurende het gehele spel staan jullie in contact met de escape room expert. Deze expert geeft eventuele tips wanneer het echt niet lukt om de codes te ontcijferen! Gemakkelijk? Verre van, garantie voor een spannende uitdaging en teambuilding met jouw gezelschap! Kunnen jullie samen het hoofd koel houden en door middel van teamwork de aanwijzingen vinden om de escape room te verlaten?

Wallen Escape Room Amsterdam! Een uitje vol adrenaline waarbij de tijd onvermijdelijk doortikt. Komen jullie eruit?

In groepen van 15 personen worden jullie opgesloten in een peeskamer. De Wallen Escape Room Amsterdam is uniek in zijn soort en zorgt voor heel wat hilariteit tijdens deze ontsnapping. Vanaf het moment dat jullie de escape room binnen stappen waan je jezelf meteen in een heuse nagebootste peeskamer aan het randje van de Wallen, helemaal in het Red Light District thema. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de wallen Escape Room Amsterdam en ”think out of the box”. Onze speciaal gecreëerde Red Light Escape Room is ongekend spannend. Zijn jullie in een grotere groep? Dan kunnen jullie de Escape Room boeken in ruimtes elders in Amsterdam met andere thema’s.

Welk team krijgt het voor elkaar om de Escape Room Amsterdam veilig en als team te verlaten? Wij van Original Tours & Events Amsterdam zijn heel benieuwd. Een spannende, hilarische en perfecte teambuilding voor ieder gezelschap! Wie weet komen jullie als groep wel in de Highscore lijst met de snelste tijd te staan!

Onze Escape Room is ook perfect te combineren voor de totale wallen ervaring, bekijk de mogelijkheden hieronder beschreven bij tips!

De Escape Rooms zijn vanaf 16 jaar of ouder.

Prijzen:

2 t/m 7 personen € 120,- totaal incl. btw
8 t/m 12 personen € 16,50 p.p. incl. btw
13 t/m 15 personen € 14,50 p.p. incl. btw

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Review