Original Tours Escaperooms Amsterdam

De Original tours Escaperoom Amsterdam!

De leukste en spannendste Escape Room op dit moment ga je vinden op de wallen! Een uitdagende ervaring vol met spanning, teamwork en de benodigde adrenaline. Vanaf het moment dat u de escape room binnen stapt waant u zich meteen in een heuse Goudmijn of Clownskamer! Bent jij scherp genoeg om uit de Original tours Escaperoom Amsterdam te ontsnappen? Trotseer alle obstakels, boobytraps, geheimzinnigheden en verrassingen! Ontdek de vernieuwde Wallen Escape Room nu bij Original Tours & Events in Amsterdam! Gelegen op slechts twee minuten vanaf centraal station.

Bent u klaar om te ontsnappen uit de spannendste kamers van Amsterdam? De zogenoemde Escaperoom sluit zodra u de ruimte betreed. Als u ”opgesloten” zit start de klok en begint de escape fase. U heeft namelijk 60 hele minuten de tijd om ervoor te zorgen dat u kan ontsnappen uit deze ruimte. Gemakkelijk? Ga de uitdaging aan! We verzekeren u dat het een spannende uitdaging wordt. Kunt u samen met uw team het hoofd koel houden en door middel van teamwork de aanwijzingen vinden om de escape room te verlaten?

Original tours Escaperoom Amsterdam! Een uitje vol adrenaline waarbij de tijd onvermijdelijk doortikt. Komen jullie eruit?

In groepen van maximaal 13 personen worden jullie opgesloten.

We beschikken over 2 kamers. Er is plaats in de Goudmijn en Clownsroom voor groepen voor maximaal 13 personen per stuk. Samen kunnen dus 26 personen tegelijk de Escape room doen. Uniek! Wij zijn de enige Escape room waar zoveel mensen tegelijk de escape room kunnen doen, vanwege onze extra grote kamers. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de Escaperooms. Onze speciaal gecreëerde escaperooms zijn ongekend spannend! Bent u in een grotere groep? Dan kunt u de Escape Room betreden in verschillende rondes of ruimtes boeken elders in Amsterdam met andere thema’s. Welk team krijgt het voor elkaar om de Escaperoom veilig en als team te verlaten? Een spannende, hilarische en perfecte teambuilding voor ieder gezelschap! Wie weet komt uw gezelschap in de Highscore lijst met de snelste tijd! Nadien maken wij direct een foto die geupload wordt op onze Facebookpagina. We hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar voor onze Escape Rooms.

Onze Escape Room is ook perfect te combineren voor de totale wallen ervaring, bekijk de mogelijkheden hieronder beschreven bij tips!

De Escape Rooms zijn vanaf 16 jaar of ouder.

Prijzen:

1 t/m 4 personen €99,80 totaal incl. btw
5 t/m 10 personen € 24,95 p.p. incl. btw

Reviews

Plaats uw review

Name
Score