Ik hou van Holland Wallen editie

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Het gezelligste spel van dit moment: ik hou van Holland Wallen editie! Neem het tegen elkaar op!

De ik hou van Holland Wallen editie. Dat belooft veel gezelligheid en een spannende strijd midden op een unieke locatie op de wallen van Amsterdam. Het ik hou van Holland spel kent u waarschijnlijk wel van televisie. Original Tours & Events Amsterdam heeft er zijn eigen versie op gemaakt! De ik hou van Holland wallen editie, met wel een bijzonder rood tintje.

Wat gaan we doen? Jullie worden verwelkomd door onze enthousiaste quizmaster die jullie gaat verdelen in verschillende teams. Met dit team moeten jullie het doen want jullie gaan tegen elkaar strijden in verschillende rondes. Rondes die jullie wellicht herkennen van tv zoals wat weten wij over ons koude kikker landje of bn’ers omschrijven of wat dachten jullie van de ronde maak de slogans af u hoort het al handen bij de bel want we gaan jullie zenuwen eens flink op de proef stellen! Daar zal onze quizmaster voor zorgen! Voor het breedste aanbod van activiteiten in Amsterdam kijk dan op activiteiten Amsterdam.

Gedurende de verschillende rondes van het ik hou van Holland spel Wallen editie, wordt jullie Nederlandse kennis flink op de proef gesteld. Degene die de spannende strijd gewonnen heeft, gaat met de felbegeerde ik hou van Holland Wallen editie trofee naar huis!

Ik hou van Holland Wallen editie is ook te boeken als ik hou van Holland Wallen boot, ik hou van Holland dagarrangement of ik hou van Holland Wallen diner.

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
24,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
24,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
24,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Dit spelprogramma is exclusief consumpties.

OFFERTE AANVRAGENEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

BEL MIJ TERUGBel mij terug

Een moment geduld aub.

 

Tips

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Review