Ik hou van Holland Wallen diner

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Een avond vol gezonde strijd, lekker eten en gezelligheid midden op de Wallen. Het ik hou van Holland Wallen diner! Welkom bij het ik hou van Holland Wallen diner! Vanavond gaan we jullie meenemen naar een omgetoverde wereld van ik hou van Holland.

Iedereen kent het televisie programma ik hou van Holland wel. Het televisie programma waarin 2 teams het voor de rest van de avond tegen elkaar op gaan nemen. Original Tours & Events heeft hier haar eigen versie op gemaakt in combinatie met een heerlijk diner. En dat allemaal hier op de Wallen met het ik hou van Holland Wallen diner!

Wat gaan jullie doen met het ik hou van Holland Wallen diner?

Bij het ik hou van Holland diner worden jullie ingedeeld in verschillende groepen die het vanavond tegen elkaar op gaan nemen. Dit spel is in combinatie met diner op een unieke locatie op de Wallen. Tussen de gangen door wordt er flink gestreden met het ik hou van Holland spel! Na de laatste ronde vindt de prijsuitreiking plaats. De groep die de meesten punten hebben gescoord, hebben natuurlijk gewonnen! Jullie krijgen natuurlijk de enige echte Original Tours & Events ‘ik hou van Holland’ prijs.

Original Tours & Events biedt u onze hilarische en spannende versie van ik hou van Holland aan. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en gezelligheid! Met onder meer rondes die u kent van televisie en onder begeleiding van onze enthousiaste host(es), worden jullie de hele avond geëntertaind.

Het meest afwisselende uitje van dit moment!

Voorbeeld programma:
18:00 – 18:15:  Aanvang Ik hou van Holland
18:15 – 19:00:  1e en 2e ronde
19:00 – 19:45:  Voorgerecht
19:45 – 20:30:  3e en 4e ronde
20:30 – 21:15:  Hoofdgerecht
21:15 – 21:30:  Laatste ronde
21:30 – 21:45:  Nagerecht
21:45 – 22:00:  Prijsuitreiking
22:00 ± 22:00: Einde programma (vooraf een rondleiding? )

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
59,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
59,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
59,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • 3 gangen diner
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het Ik hou van Holland diner is exclusief consumpties.

OFFERTE AANVRAGENEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

BEL MIJ TERUGBel mij terug

Een moment geduld aub.

 

Tips

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Review