Ik hou van Holland dagarrangement

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Het ik hou van Holland dagarrangement op de Wallen! En dat met een high tea, high beer of lunch. Het ik hou van Holland dagarrangement op de wallen doet het altijd goed! Zeker in combinatie met de keuze tussen een lunch, high tea of een high beer! U wordt verwelkomt op een unieke locatie op de Wallen 2 minuten van Centraal Station. Hiervandaan gaan we van start met het ik hou van Holland dagarrangement op de Wallen!

Wat gaan jullie beleven met het ik hou van Holland dagarrangement?

Wat staat jullie vandaag te wachten? Jullie gaan het in verschillende teams tegen elkaar opnemen tijdens het ik hou van Holland dagarrangement op de wallen. Onder andere met de rondes die we kennen van tv! Want hoe is jullie kennis over ons kleine kikker landje en hoe brengen jullie het er vanaf om slogans af te maken? Of misschien zijn jullie beter in het omschrijven van bekende Nederlanders! We gaan het allemaal beleven tijdens het ik hou van Holland dagarrangement op de Wallen!

Het winnende team zal met de felbegeerde ik hou van Holland dagarrangement trofee naar huis gaan!

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
44,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
44,95
p.p. incl. BTW

Offerte aanvragenEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

Bel mij terugBel mij terug

Een moment geduld aub.

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Tarieven

Vanaf 8 personen
€ 
44,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Heerlijke lunch
  • Aankleding
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Overige consumpties kunnen ter plekke afgerekend worden of op nacalculatie.

OFFERTE AANVRAGENEen offerte aanvragen


Een moment geduld aub.

BEL MIJ TERUGBel mij terug

Een moment geduld aub.

 

Tips

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Review