Telefoon & e-mail

E-Mail: info@originaltours.nl

U ontvangt een kopie van uw bericht op uw e-mailadres.

Een moment geduld aub.

Adres hoofdkantoor

Original Tours & Events BV

Oudezijds Armsteeg 24
1012 GP AMSTERDAM

Financieel

KvK nr.: 60180102
BTW nr.: NL853797377B01
IBAN: NL45RABO0353013188

Parkeren

Ons advies: Parking Oosterdok

Openingstijden

We staan u graag telefonisch te woord op onderstaande tijden. Hebt u buiten kantoortijden of tijdens uw evenement een vraag? De duty manager is bereikbaar via onderstaand mobiel nummer.

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur

Original Tours Hoofdkantoor

Stuur meteen een bericht

U ontvangt een kopie van uw bericht op uw e-mailadres.

Een moment geduld aub.

Over Original Tours & Events B.V.

Original Tours & Events is gevestigd op meerdere locaties door het hele land en het hoofdkantoor bevindt zich op de Oudezijds Armsteeg 24, aan het randje van de meest inspirerende buurt van Amsterdam, de Wallen en is opgericht door Oetze van der Linden en een team van enthousiaste professionals die al jaren actief zijn in de evenementenbranche van Nederland. Wij mogen gerust zeggen dat we de steden waar we evenementen organiseren kennen als geen ander! Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest of bent u geïnteresseerd in een groepsuitje? Bij Original Tours & Events B.V.bent u aan het juiste adres. Original Tours & Events B.V. onderscheidt zich door zijn professionaliteit, flexibiliteit, originaliteit en spontaniteit. Een gemiddelde score van 9.1 op Kiyoh  onderschrijft dat.

Samen met u maken we er een onvergetelijke dag, ochtend, middag of avond van. We zijn de trotse ambassadeurs van de mooiste steden ter wereld en laten u graag door onze ogen Nederland zien. Met al zijn bijzondere, nog onontdekte en veelbesproken plekken. Originele uitjes en verrassende ideeën kunt u van ons verwachten! Buiten het brede aanbod dat u aantreft op onze website, kunnen we uw uitstapje ook precies op maat maken en afstemmen op uw individuele wensen. Of u nu met 8 of 1.000 mensen komt, u kunt altijd bij ons terecht. En ook op zeer korte termijn.

Erkend leerbedrijf

Original Tours & Events Amsterdam is erkend leerbedrijf van Ecabo. We nodigen stagaires uit om stage te lopen in een turbulente markt. Ben je geïnteresseerd in de evenementenbranche, ben je spontaan en heb je geen 9-5 mentaliteit? Loop dan stage bij Original Tours & Events en schrijf je bevindingen bij op je CV.